Jump to content
Cover for Avslappning - Släpp taget
Isbn: 978-91-8873-914-8
Publisher: Mindboozt Publications
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: April 2018
Narrator: Camilla Gyllensvan
Length: 23 minutes

Audiobook

Avslappning - Släpp taget

Distans Till Livet - släpp taget 

I den här meditationen är speciellt utformad för att du ska kunna släppa taget om dagen. genom varsam guidning får du  möjlighet att skapa distans till de händelser som kan ha hänt under dagen som kan skapa oro eller spänningar i kroppen. I övnigen kommer du träna dig på att gradvis skapa en struktur för att släppa taget. Den här övningen kan med fördel användas innan du går och lägger dig eller närs strax innan du behöver samla dig själv och skapa en distans till vardagen. För bästa effekt kan du lyssna på den här filen i 21 dagar för att sedsn lyssna varannan dag i 21 dagar ocg sedan vi behov. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av Mindful meditations seriens ljudfiler tex avslappning  Andning  eller Kropps scanning. 


Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon är utbildad i KBT, ACT och Mindfulness och driver ett utbildningsföretag som arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP utbildningar. 

Sedan 2006 har hon coachat och utbildat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut 28 ljudböcker samt skrivit boken NLP Kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017 samt är medförfattare i boken om Självsabotörer utgiven 2018  


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone