Jump to content
Cover for Bortom all kontroll/Stolthet och njutning/En på miljarden
Isbn: 978-91-5072-248-2
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: May 2018

E-book

Bortom all kontroll/Stolthet och njutning/En på miljarden

Bortom all kontroll
Stephanie McKinley har alltid beundrat den ursnygge skådespelaren Jordan Simpson, så döm om hennes chock när den senaste patienten visar sig vara denne superstjärna! Fast nu måste hon möta mannen bakom den berömda fasaden: Jordan St Claire. Högljutt klagande på sin familjs stora egendom påminner han mest om en rasande best. Om än en farligt attraktiv sådan!

Stolthet och njutning
När Miranda vaknar och hittar en främmande – och fullständigt utsökt – man bland sina lakan tror hon att hon fortfarande drömmer! Men Gianni Fitzgerald är ytterst verklig, och en enda blick på Miranda är allt som krävs för att hans puls ska rusa. Njutningen när han låter henne komma honom nära är stor, men det är också riskerna. Den här gången har den stolte Gianni verkligen mött en sann utmaning!

En på miljarden
Efter bara en blick från den irriterande mannens sammetslena ögon är Ruby rödare än ett körsbär. Callums bil har kraschat in i hennes, och plötsligt är ingenting längre som förut. Hon som alltid styrt och ställt när det gäller förhållanden står totalt handfallen, Callum verkar nämligen kunna se rakt igenom de avsnäsande repliker hon skyddar sitt skälvande hjärta med.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone