Jump to content
Cover for En ny My(s) historia
Isbn: 978-91-7829-031-4
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels
Accessible since: June 2018
Narrator: Malin Molin
Length: 5 hours 6 minutes

Audiobook

En ny My(s) historia

Chocken av att skickas på en förödmjukande detox-resa av sina föräldrar har med tiden förbytts i en kärlek till Toscana och dess invånare, till hundstallet, och inte minst – till slaktarsonen Sandro. När My tvingades ge upp sitt glamorösa liv som influencer trodde hon att hennes liv skulle bli helt innehållslöst. Men istället blev det rikare än någonsin.

Det visar sig att den lokale galleristen vill ställa ut My’s fotografier och anordna en hejdundrande vernissage. Tillställningen blir en succé, åtminstone tills en tonårstjej med mörk uppsyn och mörka kläder dyker upp, och ställer till en scen som får My att ana att den här tjejen kan behöva hjälp.

Byn är liten och My träffar snart på den mystiska tjejen igen som visar sig vara från Sverige även hon, men har ärr på armarna som tyder på självskadebeteende. My vill göra allt i sin makt för att hjälpa tjejen, men när hon tar sig en numera ovanlig titt på sociala medier påminns hon om att det inte bara är tonåriga Clara som bär på mörka hemligheter…

”En ny My(s) historia” är en livsglad berättelse med italiensk krydda, men även en påminnelse om att livet inte alltid går som på räls.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone