Jump to content
Cover for Evvie Drake börjar om
Isbn: 978-91-8787-966-1
Publisher: Lavender Lit
Category:
Novels Romance
Accessible since: January 2020
Narrator: Anja Lundqvist
Length: 9 hours 48 minutes

Audiobook

Evvie Drake börjar om

En underbart varm och härlig roman, full av hopp, humor och karaktärer som man önskar fanns på riktigt!

I en sömnig kuststad i Maine bor den unga nyblivna änkan Eveleth "Evvie" Drake ensam i sitt smärtsamt tomma, stora hus. Det har gått ett år sedan hennes make Tim dog i en bilolycka och Evvie lämnar knappt huset. Alla i staden tror att det är sorgen som får henne att stanna hemma och Evvie avslöjar inte sanningen, inte ens för sin bästa vän Andy.

Samtidigt i New York kämpar Dean Tenney, tidigare professionell basebollspelare och Andys barndomsvän, med varje idrottares värsta mardröm: han kan inte längre leverera på planen och han vet inte varför. Så när en mediestorm blåser upp och Andy erbjuder Dean att komma till Maine, verkar det som den perfekta tillflyktsorten.

När Dean flyttar in i en lägenhet i Evvies hus ingår de en pakt: Dean frågar inte om Evvies man och Evvie frågar inte om Deans bekymmer. Regler har dock den lustiga benägenheten att brytas, och det som började som en oväntad vänskap övergår snart i något mer. Men för att gå vidare måste de båda göra upp med sitt förflutna och avslöja hemligheterna de burit på så länge.

"Charmig, hoppfull och härligt romantisk. Evvie Drake är det perfekta sällskapet." Rainbow Rowell, författare till Eleanor & Park


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone