Jump to content
Cover for Acceptans
Isbn: 978-91-8901-158-8
Publisher: Mindboozt Publications
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: April 2020
Narrator: Camilla Gyllensvan
Length: 10 minutes

Audiobook

Acceptans

Acceptans

Begreppet acceptans innebär att träna oss i att tolerera tankar, känslor och kroppsliga reaktioner som är förknippade med något som är obehagligt genom att varken undvika, fly, attackera, förvränga eller värdera. Att inte värdera betyder inte att inte ha någon åsikt eller att inte reagera utan istället för att värdera beskriva vad man uppmärksammar, känner och upplever. En av de mest centrala meditationsprinciperna är att inte värdera eller döma det vi observerar. 

Denna korta övning passar bra närhelst du vill under dagen, när du behöver stanna upp och släppa taget. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av mindfulness övningarna.

Del 6 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone