Jump to content
Cover for Betagen av grannen - erotisk novell
Isbn: 978-87-2657-021-2
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance
Accessible since: August 2020

E-book

Betagen av grannen - erotisk novell

"Stående där med benen brett isär såg hon ut över staden medan hon kände hur han långsamt drog upp klänningen, centimeter för centimeter. Till slut låg det röda tyget uppdraget över svanken och med ena handen drog han i de svarta spetstrosorna och orsakade en gnidande rörelse mot hennes kön."

Efter en blöt kväll råkar Jenny avslöja sina känslor för Oliver. De har varit grannar i tre år och Oliver som alltid uppträtt korrekt och vänligt blir plötsligt oförutsägbar; han är växelvis varm och kall och kommer med ett förslag som Jenny inte vet hur hon ska tolka.

På en terrass med utsikt över hela Stockholm uppfyller Oliver äntligen Jennys fantasier, men vad vill han egentligen ha ut av deras relation?

Vicktoria Gilles är en pseudonym för en svensk kvinnlig författare. Hon vill bjuda läsaren på en verklighetsflykt med sina passionerade noveller och hon finner inspiration till berättelserna i varje liten aspekt av vardagen. Hon skriver lättsamt och slänger gärna in både tuffa val och humoristiska situationer.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone