Jump to content
Cover for Transformers Prime - Optimus i fara
Isbn: 978-87-2651-063-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books
Accessible since: September 2020
Narrator: Sebastian Karlsson
Length: 58 minutes

Audiobook

Transformers Prime - Optimus i fara

En gigantisk explosion på Rymdbron har slukat stora delar av decepticonernas terrorarmé - och Megatron själv i egen hög person. Ändå upptäcker autoboterna att en okänd energonkub är i färd med att förflytta sig nere på jorden. Kan det verkligen vara decepticonerna som smider planer utan sin store ledare?

När Optimus Prime och Bumblebee ger sig av för att undersöka det mystiska föremålet upptäcker de något högst oroväckande. En decepticon vid namn Starscream har utnämnt sig själv till Megatrons efterträdare och nu har han kommit till jorden för att väcka en sovande krigare. En krigare som visar sig ha ett mörkt förflutet och ouppklarade affärer... med Optimus Prime!

Transformers Prime - Optimus i fara innehåller även berättelsen Transformers Prime - På villovägar!

HASBRO och dess logga, TRANSFORMERS PRIME och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2020 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad från HASBRO.

Följ med autoboterna på fartfyllda äventyr när de försöker beskydda mänskligheten mot de skräckinjagande decepticonerna och deras ledare Megatron.

Böckerna är baserade på den nya tv-serien Transformers Prime, känd från Netflix, som har vunnit flera Daytime Emmy Awards.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone