Jump to content
Cover for Mysteriet på herrgården
Isbn: 978-91-5150-421-6
Publisher: Tiden förlag
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: January 2021

E-book

Mysteriet på herrgården

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie.

En natt börjar en gammal herrgård oförklarligt brinna och den till åren komna ägaren dör i branden. Efter sig lämnar han tre barn som aldrig dragit jämnt. Redan på begravningen blir det bråk mellan de möjliga arvingarna - något som inte undgår de övriga gästerna, däribland Sarah Edwards. Sarah är där i sällskap med den avlidnes vårdare, Hope, och av henne får hon dessutom höra en underlig detalj: den gamle mannen hittades i ett rum som Hope aldrig sett honom gå in i och som han alltid pratat om som förbjudet. En udda plats att fly till under en brand kan tyckas, särskilt som rummet låg på vinden. Hope ber Sarah att undersöka saken tillsammans med Jack Brennan.

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds ? ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack…

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Mysteriet på herrgården är fall nr 2.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone