Jump to content
Cover for I goda händer
Isbn: 978-91-5150-423-0
Publisher: Tiden förlag
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: January 2021

E-book

I goda händer

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie.

När Jack är ute på puben för att ta en lördagsöl får han höra att två skattsökande ortsbor hittat ett antikt och mycket värdefullt föremål på en åker i närheten. De båda skattletarna ? två unga, till synes aningslösa män - står bara några meter bort, omgivna av folk som vill veta mer. Männen pratar vitt och brett om fyndet och avslöjar bland annat var det ska förvaras över natten. Och föga förvånande: dagen efter är föremålet borta. Den lokala polisen utgår från att ett gäng konsttjuvar ligger bakom stölden, men Jack och Sarah är inte lika övertygade.

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack…

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. I goda händer är fall nr 4.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone