Jump to content
Cover for Förbannelsen på gården
Isbn: 978-91-5150-425-4
Publisher: Tiden förlag
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: January 2021

E-book

Förbannelsen på gården

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie.

När flera allvarliga olyckor på kort tid drabbar en av Cherringhams bondgårdar börjar byn surra av rykten. Enligt sägnen vilar en förbannelse över gården sedan långt tillbaka i tiden ? men åsikterna går isär om huruvida druider eller häxor låg bakom. Ämnet diskuteras livligt av byborna och till och med kyrkoherden tycks ha funderat över saken. Men så får Sarah höra en enklare teori om vad som kan ligga bakom olyckorna, och snart är hon och hennes partner Jack igång med att utreda fallet.

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack…

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Förbannelsen på gården är fall nr 6.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone