Jump to content
Cover for Den första stölden
Isbn: 978-91-8018-778-7
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Children's books
Accessible since: April 2021
Narrator: Joachim Bergström
Length: 4 hours 16 minutes

Audiobook

Den första stölden

Mästertjuvarna, del 1.

För en perfekt stöld finns det tre tjuvregler: Välj något som verkligen är värt att stjäla, hitta en säker väg in och en snabb väg ut.

Världens dyraste matvara kallas för ”jordens diamant”, trots att det bara är en ful svamp. Men det är precis en sådan som Dante måste få tag på för att uppfylla sin sjuka morfars sista önskan, att få äta älsklingsrätten pasta med äkta italiensk tryffelsvamp. Men den verkar ju nästan omöjlig att få tag i. Vad är Dante beredd att göra för att hjälpa morfar? Vega har råkat göra en riktigt dum grej i skolan och dessutom vill hon verkligen inte sitta hemma ensam hela sommarlovet när pappa jobbar. Hon bara måste få sommarjobbet på den italienska restaurangen! När Dante och Vega möts på skolgården inser de att de kan hjälpa varandra och smider en avancerad plan. Men inget går som planerat och vad som skulle blivit sommarens smartaste kupp är på väg att bli total katastrof.

"Den första stölden" är första boken i serien om mästertjuvarna Dante och Vega. En smart spänningsroman med högt tempo och oväntade vändningar. Det är också en berättelse om vänskap, sorg och svåra val.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone