Jump to content
Cover for Hett Blod
Isbn: 978-87-2698-729-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: July 2021
Narrator: Anna Thiam
Length: 16 hours 16 minutes

Audiobook

Hett Blod

Radiopsykologen Samantha Leeds är van vid att hantera knäppgökar. Men när en okänd man plötsligt ringer och lämnar hotfulla meddelanden till såväl radiostationen som hennes privata telefon, får hon en stark känsla av att något otäckt är på väg att hända. Vem är mannen och vad är det han tror sig veta? Samtidigt i ett myllrande New Orleans hittas flera prostituerade kvinnor mördade. Tillvägagångssättet är lika förbryllande som det är olycksbådande. Har staden fått en seriemördare på halsen? Och vem blir i så fall hans nästa offer?

Vid en första anblick verkar de två företeelserna helt orelaterade. Men snart blir kriminalpolisen Rick Bentz övertygad om att den brutala kvinnomördaren är någon från Samanthas förflutna. Någon som är fast besluten att hon ska sona sina synder...

'Hett blod' är den första delen i Lisa Jacksons New Orleans-serie med poliserna Rick Bentz och Reuben Montoya.

Lisa Jackson, född 1952, är en amerikansk författare som lyckats med bedriften att toppa New York Times prestigefyllda bästsäljarlista. Hon är verksam inom flera genrer, men mest känd är hon kanske för sina insatser i deckarvärlden. Lisa har även skrivit en serie ihop med sin syster, Nancy Bush, som också är författare.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone