Jump to content
Cover for Smurfarna - Stora sagosamlingen
Isbn: 978-87-2693-193-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: September 2021
Narrator: Ove Ström
Length: 2 hours 22 minutes

Audiobook

Smurfarna - Stora sagosamlingen

I smurfbyn är det alltid full fart! Förberedelserna inför vårens stora maskeradbal är igång, Glasögonsmurfen går vilse i den stora skogen, Huttersmurfen trotsar kylan och ger sig ut i snön med sina vänner och Kokettsmurfen tappar all hyfs! Följ med smurfarna på deras äventyr och tokigheter!

Smurfarna skapades 1958 av den belgiske serietecknaren Pierre "Peyo" Culliford. De blå varelserna bor i små svampliknande hus i en by djupt in i skogen. När de inte leker, bygger, äter, uppfinner eller har kalas tillbringar de sina dagar med att busa med den onda trollkarlen Gargamel och hans katt Azrael som mer än något annat vill bli av med smurfarna ...

Smurfarna och tillhörande varumärken ägs av Peyo Creations. © 2021 Peyo Creations.

Gör dig redo för äventyr i smurfarnas by med Smurfan, Gammelsmurf, Sångsmurf, Starksmurf, Poetsmurf, Skrattsmurf och alla andra små, blå varelser. Hör vad som händer när Snickarsmurf vill flyga, när Bagarsmurf tar slut på ägg till sin tårta, när Spegelsmurfs reflektion plötsligt vaknar till liv, eller när Gargamel upprepade gånger försöker förstöra Smurfarnas fredliga vardag med sina onda planer och farliga elixir!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone