Jump to content
Cover for Gud gömmer sig bakom en björk
Isbn: 978-91-7387-950-7
Publisher: Libris förlag
Category:
Religion & Beliefs
Accessible since: October 2021
Narrator: Britta Hermansson
Length: 5 hours 39 minutes

Audiobook

Gud gömmer sig bakom en björk

”I tystnaden, bönen, sorgen och glädjen. Där någonstans väntar vi på varandra, Gud och jag. Bland björkarna. ”

”Det jag behöver kommer ofta snett från vänster. Hittills har det inte slagit fel. Det viktiga kommer från ett oväntat håll. Plötsligt går det att känna igen. Som en vittring från en hund som anar att en ny doft drar in. Den lystrar. Total koncentration. Jag överraskas, blir uppmärksam och skärper mina sinnen. Det jag behöver kommer från ett håll jag inte räknat med och ger livet nya dimensioner”.

Gud gömmer sig bakom en björk är en bok om skörheten vi alla har inom oss, om hoppet som ändå kan hitta sin ibland lite överraskande väg och generositeten som ofta är närmare än vi tror. Britta Hermansson skriver om hur enkla vardagshandlingar kan hjälpa oss att lita på detta. Hur man lär sig att ana vittringen i det som kan se ut som små saker först. Hur skönhet mitt i vardagen kan ge den tillit och generositet som behövs när det är skarpt läge.

Det kan vara en vänlig gest, ett leende, några ord på vägen, en uppgraderad hyrbil för resan. Eller en läkare som tar sig tid att lyssna lite mellan raderna för att upptäcka min oro efter en undersökning. Tacksamhet över att bli tagen på allvar, sedd och mött är kännetecknen.

Slå följe med Britta Hermansson på en vandring med öppna händer från trygghet till en djupare tillit. En svag doft av kärlek är värd att registrera när den drar in lite snett från vänster.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone