Jump to content
Cover for Klockan sex – erotiska noveller
Isbn: 978-87-2681-591-7
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: December 2021

E-book

Klockan sex – erotiska noveller

"Han lät handen falla, om och om igen. Det var vansinnigt skönt! Det hade jag aldrig trott. Plötsligt slog han mig mellan benen. Jag skrek till. Och plötsligt kände jag honom inuti mig. Hans händer grep hårt om mina höfter och drog mig mot sig. "
Jag kände förväntningarna som pirrade i kroppen. Han meddelade att jag skulle vara redo till klockan sex. Jag skulle stå vid vägkanten med slätrakade ben och slätrakat kön, med klänning utan några trosor. Klockan sex skulle jag vara redo att ta emot honom och jag skulle mer än villigt följa med honom.
Läs också Vått, varmt och härligt och Bilextravaganza


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone