Jump to content
Cover for Törnrosa - Den perfekta festen
Isbn: 978-87-2675-810-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: January 2022
Narrator: EvaMaria Oria
Length: 41 minutes

Audiobook

Törnrosa - Den perfekta festen

Ibland saknar prinsessan Aurora den tiden då hon levde med de tre goda feerna Flora, Fina och Magdalena. Därför bestämmer hon sig för att hålla en fest för dem. Festen är tänkt att vara en överraskning, men feerna är alltid i närheten när Aurora försöker förbereda för festen. Är det möjligt att distrahera feerna så att de inte upptäcker någonting, och så att festen kan hållas hemlig tills det är dags att fira?

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna – nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone