Jump to content
Cover for Systrarna på Grubbesta 1: Charlotte - historisk erotik
Isbn: 978-87-2814-702-3
Publisher: LUST
Category:
Novels Short stories Romance Erotic
Accessible since: February 2022
Narrator: Lena Ljung
Length: 29 minutes

Audiobook

Systrarna på Grubbesta 1: Charlotte - historisk erotik

"Så lilla söta Charlotte har blivit stor och kanske börjat längta efter den stora kärleken. Efter den salighet och njutning som man får av kyssar, smekningar..."
Hedvigs äldsta dotter, Charlotte, ska debutera till hösten och Hedvig hoppas att det ska bli ett bra parti. Men Charlotte är en romantiker och när en barndomsvän från förr dyker upp får hon känslor hon aldrig upplevt tidigare ...

Bakom pseudonymen Britta Bocker döljer sig en författare som gärna låter sina noveller utspela sig i en förgången tid. I en tid med skarpa gränser mellan olika samhällsskikt, och där mannen alltid har makten, uppstår både maktspel och erotiska spänningar.

Hedvig och Gustaf har fyra döttrar. Medan Gustaf spenderar det mesta av sin tid med jaktlaget eller på klubben planerar Hedvig hur hon ska få till bra giftermål för sina döttrar. Men döttrarna har egna tankar och när de blir tillräckligt gamla längtar de efter att känna den passion som de läst om i sina undangömda böcker. Systrarna på Grubbesta är en historisk erotisk novellserie i fyra delar i samma stuk som serien Familjen Bridgerton.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone