Jump to content
Cover for Mirakelkammaren
Isbn: 978-91-8023-450-4
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2022

E-book

Mirakelkammaren

»Angie Kim har förmågan att göra en rättegångsthriller till en rafflande berättelse om allt människor ljuger om i den lilla orten Miracle Creek.« Lotta Olsson tipsar om höstens bästa deckare i DN 

»En magnifik debut.« Washington Post

»Uppslukande. Mirakelkammaren förvandlar en mordrättegång till en bladvändare om föräldraskap, experimentella behandlingar och invandring.« Elle

I en småstad i Virginia driver de koreanska immigranterna Young och Pak Yoo företaget Mirakelkammaren, vars patienter får medicinsk syrgasbehandling i en tryckkammare som alternativ terapi för olika åkommor. När kammaren exploderar och dödar två personer skakas samhället i grunden.
Vem eller vad orsakade explosionen? Den påföljande, dramatiska mordrättegången avslöjar en väv av hemligheter: förbjudna möten och farliga missförstånd, intensiv rivalitet och dolda lojaliteter. En gripande, andlöst spännande och överraskande roman där inget är som det först verkar.
I översättning av Åsa Brolin.

ANGIE KIM är en amerikansk författare, född i Korea och numera bosatt i Virginia. Mirakelkammaren är hennes debutroman, som vunnit en Edgar Award för Bästa debut, en ITV Thriller Award och valts till en av Årets bästa böcker i TimeWashington Post och på The Today Show. Boken har blivit en stor internationell succé och har översatts till 20 språk.

»Stark, tung och briljant. Läs!« LäsbulleLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone