Jump to content
Cover for Karma och Jonar: Ond magi
Isbn: 978-91-8958-543-0
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Children's books
Accessible since: October 2022

E-book

Karma och Jonar: Ond magi

Nu är Karma och Jonar tillbaka med ett helt nytt äventyr! 

Efter att Karma och Jonar har besegrat den kraftfulla Stendraken är allt frid och fröjd i Glimeria Eller? När en stjärnbild plötsligt försvinner från himlen förstår trollkvinnan Lyra att något är fel. En ond magi verkar ha släppts ut när Karma och Jonar försökte elda upp den mystiska trolldomsboken. Hur ska de kunna ställa allt till rätta? 

De ger sig ut på det vilda havet för att förstöra trolldomsboken för gott, men upptäcker snart att uppdraget blir svårare än de trott. Den onda magin har förgiftat hela landet och det finns starka krafter som vill stoppa Karma och Jonars framfart. 

Böckerna om Karma och Jonar blir animerad tv-serie på Viaplay i höst. Serien kommer att visas i över 14 länder och rikta sig till barn i åldrarna 6-9 år. Första säsongen är baserad på Klipptrollen, den första boken i serien. 

OND MAGI är den första delen i Trollkarlens ö, den andra serien om Karma och Jonar. Det är ett episkt äventyr om vänskap och mod, där de två vännerna en gång för alla måste rädda Glimeria genom att förstöra den gåtfulla trolldomsboken.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone