Jump to content
Cover for Linje 16 – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-891-8
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: October 2022
Narrator: Elin Tjus
Length: 45 minutes

Audiobook

Linje 16 – erotisk novell

"Bröstvårtorna blev styva i den svala kvällsluften. Han böjde sig ner och sög på dem. Himmelskt, tänkte hon. Precis rätt balans mellan mjukt och hårt. Gnistorna flög ner till hennes fitta medan han masserade det andra bröstet."

Det var alltid svårt att komma igenom måndagar och idag var det extra svårt att komma iväg till jobbet. Men något hände vid bussen. Mannen bakom henne drog henne bort från helgens varma omfamning och viskade i hennes öra. Hon andades stötvis, höll på att bli både varm och kåt. Han säger åt henne att möta henne efter jobbet och hon kan inte tänka på någonting annat under hela dagen.

Läs också Piercing.
Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone