Jump to content
Cover for Flygare af Hjo
Isbn: 978-87-2637-911-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: October 2022

E-book

Flygare af Hjo

Ett rån leder till att en gammal man hittas död i sitt hem och i samband med dödsfallet inträffar ytterligare en rad rån mot äldre boende i bygden.

I den idylliska småstaden Hjo där alla känner alla börjar polisinspektör Helena Groop sakta men säkert landa efter flytten från Stockholm. Tillsammans med poliskommissarie Axel Svensson och deras kollegor inleds jakten på den skyldige. Men både gärningsman och ledtrådar lyser med sin frånvaro. Vem är det som står bakom rånen – och vem dödade den gamle mannen?

En man drömde i sin ungdom om att få pröva sina vingar och bli fältflygare i det svenska flygvapnet. Vem är han och kan hans iakttagelser vara till nytta för polisen?

"Flygare af Hjo" är den tredje delen i Annette Brandelids mysdeckarserie "af Hjo" där mystik, spänning och relationer varvas om vartannat.Annette Brandelid, född 1974, är en svensk författare från trästaden Hjo. Hon debuterade med "Ängel af Hjo" år 2011. Det är den första delen i hennes framgångsrika deckarserie som hittills har fått sex delar.

Flygare af Hjo är del 3 av 6 i Annette Brandelids deckarserie "af Hjo" som handlar om polisinspektör Helena Groop och hennes kollegor i det idylliska småstadssamhället.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone