Jump to content
Cover for Fasader
Isbn: 978-91-8931-867-0
Publisher: Southside stories
Category:
Novels
Accessible since: December 2022
Narrator: Kajsa Linderholm
Length: 11 hours 15 minutes

Audiobook

Fasader

En påkostad resa. Ett välrenommerat konsultföretag. Framgångsrika och på ytan lyckliga människor – med fasader som är på väg att brisera …

När Firman bjuder in sina skandinaviska delägare och deras familjer till den årliga Kretaresan väntar en långhelg fylld av gemenskap, skratt och avkoppling. Resorten tillhör Europas allra lyxigaste och högsta chefen tror sig veta att alla har längtat efter att komma dit.

Men alla har inte längtat. Tvärtom. För bakom fasader av framgång är saker och ting långt ifrån vad de verkar.

Mette lever sitt drömliv med en kärleksfull make och tre välartade barn, men något – eller någon – hotar deras idyll. Tone är smalast, svalast och mest välpolerad av alla, men det hjälper föga mot det mörka förflutna som jagar henne. Och Ingrid bär på en hemlighet som kommer att förändra allt.

Fasader är en roman om gapet mellan människors yttre fasad och inre verklighet. Om vad som kan hända när ytan krackelerar och de innersta hemligheterna sipprar fram. I nio parallella, men tätt sammanflätade, berättelser skildras sorg och skam, glädje och ilska, förälskelse och rädsla.

Viktoria Höglund har tidigare skrivit den hyllade spänningsserien om psykologen Malin Dahl. Hon har själv erfarenhet från ett av Sveriges mest välrenommerade konsultföretag, både som konsult och som respektive.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone