Jump to content
Cover for Dödshelgonet
Isbn: 978-87-0237-628-9
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2023
Narrator: Lars Winclair
Length: 7 hours 18 minutes

Audiobook

Dödshelgonet

John Milton har hållit sig undan i ett halvår. Han dyker upp igen i Ciudad Juárez i Mexiko och blir omedelbart indragen i ett brutalt krig mellan två drogsyndikat som styr över gränsområdet. Milton räddar livet på en ung idealistisk journalist som gängen försöker avrätta. Det enda sättet att skydda henne är att smuggla in henne till Texas. Milton måste skydda henne tills de kan göra den farliga resan och samarbetar med de få hederliga poliserna i stan och en prisjägare med grumliga motiv. Men när det visar sig att mannen som är ute efter henne är den legendariska yrkesmördaren Santa Muerte – Heliga Döden – är det lättare sagt än gjort.

"Dödshelgonet" är andra delen i Mark Dawsons bästsäljande serie om John Milton en lönnmördare som utan större framgång gör vad han kan för att lägga sitt förflutna bakom sig. För att sona blodet på sina händer bestämmer han sig för att hjälpa behövande.

Mark Dawson föddes i engelska Lowestoft. Han arbetade som dj glassförsäljare på fabrik och som klubbpromotor innan han utbildade sig till advokat. I tio års tid jobbade han sedan med att först jaga internationella penningtvättare och sedan med att hjälpa celebriteter stämma tidningar för förtal. Idag lever Dawson i Wiltshire med sin fru och sina två barn.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone