Jump to content
Cover for Black Notice
Isbn: 978-87-2858-303-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2023
Narrator: Anna Godenius
Length: 6 hours 8 minutes

Audiobook

Black Notice

Nu som samlad utgåva!

I en hamn i Köpenhamn hittas en ung kvinna död. Hon har blivit brutalt uppskuren på ett sätt som utredaren Felix Jørgensen vet att han aldrig kommer att kunna glömma. När ett lik av en kvinna iförd våtdräkt hittas vid Norges sydkust tror först den lokala polisen att det är en drunkningsolycka. Men under våtdräkten göms tecknen på en ovanligt sadistisk tortyr.

Det är till en början inte självklart att de olika morden hänger ihop, men det går snart upp för norsk polis att mordet i Oslo är en internationell angelägenhet. En internationell varning, en black notice, utlyses. När en ny attack sker i Danmark blir det uppenbart för Felix Jørgensen att de har med en seriemördare att göra – en som både har fackkunskap i kirurgi och en säregen smak för att skära i sina offer. För att komma ikapp mördaren innan den slår till nästa gång måste polismyndigheterna i de olika länderna samarbeta. Men hur ska det gå när mördaren ständigt är flera steg före dem ...

Black Notice är en fiktiv deckare som bygger på verkliga händelser.

Lotte Petri är en dansk deckarförfattare, känd för sina böcker som kombinerar spänning och insatta skildringar av rättsmedicinskt utredningsarbete. Hon blev nominerad till deckarmässan Horsens publikpris för Black Notice.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone