Jump to content
Cover for Bli ditt skarpaste jag
Isbn: 978-91-8973-981-9
Publisher: Media 24 / Digibook
Category:
Education Medicine & Health Economics & Business
Accessible since: July 2023

E-book

Bli ditt skarpaste jag

Bli ditt skarpaste jag är boken du har väntat på. Det är en praktisk guide om hur man framstår med sitt bästa jag i digitala möten, framför kameran och på jobbet. 

 

Den är gjord i ett nytt e-boksformat – med bok och filmer i ett, för att fördjupa och komplettera innehållet. Dessutom är symboler och färger knutna till texterna och de övergripande kapitlen, för att man lättare ska minnas vad man läst.

 

På ett kortfattat, skarpsinnigt och insiktsfullt sätt förmedlar Michaela Hennig kunskaper, färdigheter och tips till läsaren. Det handlar om teknisk och digital kompetens, parat med såväl tekniker för medvetenhet kring kropp, scenisk närvaro och fysisk och mental återhämtning som konkreta verktyg och råd kring hur man skapar större välmående i sitt arbete. Hon presenterar även allmänmänskliga, psykologiska och arbetsfilosofiska tankar och aspekter.

 

Bli ditt skarpaste jag är också boken för dig som önskar fortsätta att utvecklas i knopp och kropp och arbeta på ett mer medvetet sätt.EPUB3: Reflowable, Video


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone