Jump to content
Cover for Fotografen – en berättelse om mörka rum
Isbn: 978-91-8982-808-7
Publisher: Southside stories
Category:
True Crime
Accessible since: August 2023
Narrator: Jonatan Stenson
Length: 9 hours 33 minutes

Audiobook

Fotografen – en berättelse om mörka rum

K är en pojke på åtta år. Lite överviktig, ganska mobbad, väldigt ensam. Han finner tröst och någon form av identitet med den två är äldre grannpojken, Isak. Men relationen har ett pris, som K egentligen inte vill betala. Med små steg utvecklar han ett beroende – av spänning, sex och förbjudna lustar.

K är en man som förstör det mesta för sig själv. Relationer går åt helvete. Hans vredesutbrott och impulsiva beslut leder till minskade arbetstillfällen. Han lever för dagen, utan att egentligen bry sig om vad som väntar runt hörnet. När K mår som sämst, eller när stressen och kraven blir övermäktiga, söker han sig till den där stranden. Eller nerför spiraltrappan i videobutiken. Och när inte det räcker drar han ner persiennerna och äntrar mörka rum, där han snart går helt vilse.

K är en intagen som har nått botten. Lägst i hierarkin. Fylld av ilska, sorg och skam. Innanför de höga murarna påbörjar han en inre resa, och vänder på stenar som aldrig kommer att ligga stilla igen.

Fotografen – en berättelse om mörka rum är en obehaglig, sann historia om hur en vanlig pojke blir ett offer och växer upp till att själv bli en förövare.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone